Το σπίτι μου είναι σαν κοτέτσι"
από ΤοΜικρόΜουσείο ΣτοΜεταξουργείο, την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2011 στις 2:08pm
____________________________________________________________________
Πολύ θα θέλατε το σπίτι σας να είναι σαν κοτέτσι.. αν επρόκειτο για το κοτέτσι της φωτογραφίας....
"Όταν έπεσε το μάτι μου στην φωτογραφία αυτή, μπερδεύτηκα και προσπάθησα να καταλάβω τι σόι εξοχικό είναι αυτό που είναι έτσι διαμορφωμένο (με ντενεκέδες και κοτετσόσυρμα), μέχρι που κατάλαβα ότι επρόκειτο για το Boutique Chicken Hotel που δημιούργησε η Τiffany, φωτογράφος και blogger του the fancy farmgirl.
30 τυχερές κοτούλες ζουν σε αυτό το παλατάκι, ειδικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο για να καλύπτει τις ανάγκες τους, υλικές και αισθητικές.
Το κοτέτσι διαθέτει άνετα καθίσματα, τέχνη στους τοίχους, λουσάτο πολυέλαιο (όχι για να διαβάζουν ξεκούραστα αλλά για να γεννοβολάνε πιο εύκολα τις σκοτεινές νύχτες του χειμώνα) και όλα τα κομφόρ και αξεσουάρ που χρειάζεται μια κότα σήμερα για να ζήσει αξιοπρεπώς και με στυλ.
To palais de κοτοπουλέ διαθέτει ένα πλούσιο διάκοσμο από vintage αντικείμενα, συλλεγμένα με αγάπη και φροντίδα από σειρά ετών.
Ακόμα και η τροφή φιλοξενείται σε ειδικά vintage δοχεία.
Φυσικά ο λόγος που το παλατάκι δεν είναι τιγκαρισμένο μέχρι το ταβάνι στην κουτσουλιά είναι επειδή η κοπέλα κοψομεσιάζεται καθημερινά να καθαρίζει, ενώ οι αλανιάρες γλεντοκοπάνε εις την ύπαιθρον. Μόνο αργά το βράδυ (after hours) επιστρέφουν για να ξεκουράσουν το κορμάκι τους μετά από τις εξουθενωτικές κοτοπουλίσιες δραστηριότητές τους.
Αυτή είναι ζωή! Μέχρι να σου κόψουν το λαρύγγι μια ωραία πρωία για να σε κάνουν σούπα! Οπότε μη ζηλεύετε."
Τι προτείνουμε λοιπόν μετά από όλα αυτά? Να τη δείτε αλλιώς! Χα!

από το πολύ ενδιαφέρον site VM designblogg