"Φτιάξε το σπίτι σου ΤΖΑΜΠΑ (καίει)ΛΑΜΠΑ"

από ΤοΜικρόΜουσείο ΣτοΜεταξουργείο, την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2011 στις 2:08pm
____________________________________________________________________
Όλοι γνωρίζετε τη φράση "Τζάμπα καίει η λάμπα". Δεν είναι αυτό όμως το θέμα μας. Το Θέμα μας είναι να αγοράσετε αυτή τη λάμπα ΤΖΑΜΠΑ! Πως;
Αυτή τη στιγμή αν έχετε σπίτι θα έχετε και ορισμένα έπιπλα. Ναι; Θα ήθελα με χαρά να σας πληροφορήσω πως τα έπιπλα σας είναι ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ. Ακριβώς σαν κι αυτά που πουλάμε εμείς εδώ στο Μικρό Μουσείο.
Η διαφορά είναι σαφώς πως η μεταχείριση τους έχει γίνει από εσάς, τους φίλους σας, κάποιους συγγενείς ίσως, τα κατοικίδια σας και τους γείτονες (perhaps..). Ενώ τα δικά μας τα έχουν μεταχειριστεί άγνωστοι (για εσάς άγνωστοι δηλαδή.. εμείς τους γνωρίζουμε μια χαρά!).

Τώρα αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του.
Στα κακά πρέπει να βάλουμε το γεγονός πως κάποιοι έχουν μάθει να μη μιλάνε σε αγνώστους, πόσο μάλλον να βλέπουν τηλεόραση στον καναπέ τους!
Στα καλά όμως ο παράγοντας άγνωστος βοηθάει στο να πέσει πολύ - μα πάαααρα πολύ- η τιμή..
Και κάπως έτσι εσείς (το μεταχειρισμένο σπίτι σας, με τα μεταχειρισμένα του έπιπλα) μπορείτε να το ανακαινίσετε ΤΖΑΜΠΑ αγοράζοντας νέα μεταχειρισμένα έπιπλα από εμάς!
Ή εσείς που δεν έχετε σπίτι και θέλετε να νοικιάσετε ένα (μεταχειρισμένο εννοείται) και σαφώς να το επιπλώσετε, ΤΖΑΜΠΑ θα ' ναι και για σας, εφόσον διαλέξετε τα δικά μας μεταχειρισμένα έπιπλα (που δεν είναι δικά μας, αλλά εκείνου του άγνωστου)!

Γιατί στο Μικρό Μουσείο όταν λέμε "ΤΖΑΜΠΑ(ΚΑΙΕΙ)ΛΑΜΠΑ", το εννοούμε:

3άρι Φουλ Επιπλωμένο μόνο με 900 ευρώ!
____________________________________________________________

Γκαρσονιέρα Φουλ Επιπλωμένη μόνο με 443 ευρώ!

Περιλαμβάνει:
Πλυντήριο Ρούχων
Ψυγειάκι
Φουρνάκι με μάτια
Καναπέ κρεβάτι
Τραπέζι Σαλονιού
Τηλεόραση
Τραπέζι Τηλεόρασης
Βιβλιοθήκη
Τραπέζι Πτυσσόμενο ή Γραφείο
2 Καρέκλες
2 Πολυθρόνες
Κρεμάστρα