Βασικές Πληροφορίες

Σχετικά με το Μικρό Μουσείο
Το μ.μ. είναι ένα Πολυκατάστημα με αντικείμενα "δεύτερο χέρι" (second hand) που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010 στην περιοχή του Μεταξουργείου.
Στο μ.μ. μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την Κουζίνα σας, την Επίπλωση & Διακόσμηση του σπιτιού σας, τη Γκαρνταρόμπα σας, μια τεράστια Βιβλιοθήκη με πάνω από 400 τίτλους Ελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας, πολλές αντίκες και ξεχωριστά συλλεκτικά κομμάτια από όλες τις δεκαετίες για να εμπλουτίσετε τις συλλογές σας
_______________________________________________________________

Συχνές Ερωτήσεις
-Που βρίσκει το μ.μ. τα αντικείμενα που πουλάει στο κατάστημα;
Ο κύριος όγκος των αντικειμένων προέρχεται από προσφορές ιδιωτών. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, το μ.μ. μπορεί και να αγοράσει από ιδιώτες (δες > αγορά)
-Θέλω να πετάξω τον καναπέ μου. Το μ.μ. τον παίρνει;
Στο μ.μ. πιστεύουμε πως τίποτα δεν είναι για τα σκουπίδια. Αυτό που κάποιος δε θέλει μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο. Γι' αυτό πριν κατεβάσετε τις πολυθρόνες και τους καναπέδες σας στα σκουπίδια πάρτε μας ένα τηλέφωνο. Θα έρθουμε να ρίξουμε μια ματιά " το "σκουπίδι" σας και να κανονίσουμε να σας απαλλάξουμε από αυτό (δες > ψιλά γράμματα)
-Έχω ένα σπίτι ΓΕΜΑΤΟ πράγματα, από έπιπλα μέχρι πιάτα. Θέλω να το αδειάσω και να σας τα δώσω όλα. Πόσο θα μου κοστίσει;
Τίποτα! Εφόσον θα μας δώσετε όλα τα πράγματα που δε χρειάζεστε δε θα σας χρεώσουμε για την εργασία εκκένωσης του χώρου σας.
-Νοίκιασα μια γκαρσονιέρα και θέλω να την επιπλώσω πλήρως από το μ.μ. Τι θα μου κοστίσει; Από 165 ως 290 ευρώ (δες > ενδεικτικές τιμές)
-Αν αγοράσω από το μ.μ. κάτι ογκώδες υπάρχει τρόπος μεταφοράς;
Μα και βέβαια! Αλλά θα σας κοστίσει, ανάλογα τον όγκο και την περιοχή.
-Τι αντικείμενα δέχεστε;
Τα πάντα! Όλα! Σοβαρά όμως! Μην πετάτε τίποτα! Το μ.μ. είναι μαζώχτρα! ______________________________________________________________
    Πληροφορίες Επικοινωνίας

    Τηλέφωνο

    6942860991 Κινητό
    _____________________________________________________________

    Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
    mimoume@rocketmail.com
    mikromouseio@rocketmail.com
    _____________________________________________________________

    Facebook
    http://facebook.com/to.mikro.mouseio (Νέο Profile)
    http://facebook.com/to.mikro.mouseio (Profile: Full)
    _____________________________________________________________

    Twitter
    _____________________________________________________________