Βασικές Πληροφορίες

Σχετικά με το Μικρό Μουσείο
Το μ.μ. είναι ένα Πολυκατάστημα με αντικείμενα "δεύτερο χέρι" (second hand) που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2010 στην περιοχή του Μεταξουργείου.
Στο μ.μ. μπορείτε να βρείτε τα πάντα για την Κουζίνα σας, την Επίπλωση & Διακόσμηση του σπιτιού σας, τη Γκαρνταρόμπα σας, μια τεράστια Βιβλιοθήκη με πάνω από 400 τίτλους Ελληνικής και Ξένης Λογοτεχνίας, πολλές αντίκες και ξεχωριστά συλλεκτικά κομμάτια από όλες τις δεκαετίες για να εμπλουτίσετε τις συλλογές σας
_______________________________________________________________

Συχνές Ερωτήσεις
-Που βρίσκει το μ.μ. τα αντικείμενα που πουλάει στο κατάστημα;
Ο κύριος όγκος των αντικειμένων προέρχεται από προσφορές ιδιωτών. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, το μ.μ. μπορεί και να αγοράσει από ιδιώτες (δες > αγορά)
-Θέλω να πετάξω τον καναπέ μου. Το μ.μ. τον παίρνει;
Στο μ.μ. πιστεύουμε πως τίποτα δεν είναι για τα σκουπίδια. Αυτό που κάποιος δε θέλει μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο. Γι' αυτό πριν κατεβάσετε τις πολυθρόνες και τους καναπέδες σας στα σκουπίδια πάρτε μας ένα τηλέφωνο. Θα έρθουμε να ρίξουμε μια ματιά " το "σκουπίδι" σας και να κανονίσουμε να σας απαλλάξουμε από αυτό (δες > ψιλά γράμματα)
-Έχω ένα σπίτι ΓΕΜΑΤΟ πράγματα, από έπιπλα μέχρι πιάτα. Θέλω να το αδειάσω και να σας τα δώσω όλα. Πόσο θα μου κοστίσει;
Τίποτα! Εφόσον θα μας δώσετε όλα τα πράγματα που δε χρειάζεστε δε θα σας χρεώσουμε για την εργασία εκκένωσης του χώρου σας.
-Νοίκιασα μια γκαρσονιέρα και θέλω να την επιπλώσω πλήρως από το μ.μ. Τι θα μου κοστίσει; Από 165 ως 290 ευρώ (δες > ενδεικτικές τιμές)
-Αν αγοράσω από το μ.μ. κάτι ογκώδες υπάρχει τρόπος μεταφοράς;
Μα και βέβαια! Αλλά θα σας κοστίσει, ανάλογα τον όγκο και την περιοχή.
-Τι αντικείμενα δέχεστε;
Τα πάντα! Όλα! Σοβαρά όμως! Μην πετάτε τίποτα! Το μ.μ. είναι μαζώχτρα! ______________________________________________________________
  Πληροφορίες Επικοινωνίας

  Τηλέφωνο

  6942860991 Κινητό
  _____________________________________________________________

  Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
  mimoume@rocketmail.com
  mikromouseio@rocketmail.com
  _____________________________________________________________

  Facebook
  http://facebook.com/to.mikro.mouseio (Νέο Profile)
  http://facebook.com/to.mikro.mouseio (Profile: Full)
  _____________________________________________________________

  Twitter
  _____________________________________________________________